Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Technisch Installatiebedrijf Bronsema

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-19804515 Telefoonnummer: 0597-532877 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Technisch Installatiebedrijf Bronsema

Technisch installatiebedrijf Bronsema is gevestigd aan de Hoofdweg in Blijham. Wij zijn vooral actief in de particuliere en zakelijke sector. Of het nu gaat om warm/koud water, elektra, gas of CV, of wellicht om een compleet nieuwe badkamer. In samenwerking met een grote leverancier zijn er meer dan 40 badkamers opgebouwd om te bekijken en het sanitair uit te zoeken. Zo krijgt u een beter beeld van het sanitair en ziet u direct wat u bestelt. Dit is altijd beter dan uit een catalogus iets uit zoeken. Wij dragen er ook altijd zorg voor dat alles netjes wordt achtergelaten.Ook als er eerst gesloopt moet worden heeft u hier geen last van, want wij voeren al het sloop afval af. Verder verzorgen wij ook al het zink- en koperwerk rondom uw woning. Of het nu gaat om het standaardwerk of maatwerk, wij kunnen alle soorten en maten leveren. Ook nog eens voor een betaalbare prijs en dat alles inclusief 10 jaar garantie.

Openingstijden Technisch Installatiebedrijf Bronsema Hoofdweg 60 in Blijham

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Autoservice Lamain die het meest in de buurt ligt van de aan de Hoofdweg 60 is de Autoservice Lamain aan de A.J. Romijnweg 49.

Bedrijven in de buurt van Technisch Installatiebedrijf Bronsema Hoofdweg 60 in Blijham

Meer centrale verwarming in Blijham

Onze bezoekers over Technisch Installatiebedrijf Bronsema in Blijham