Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Tubber B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Tubber B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Tubber B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 050-8200200 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Tubber B.V.

Het verrichten van diensten op het gebied van watersport, waaronder met name: - het verhuren en charteren van zeiljachten en motorboten -en schepen waaronder ook wordt begrepen het optreden als agent voor binnen- en buitenlandse verhuurders van zeiljachten en motorboten -en schpen; - het uitoefenen van een reisbureau - het bouwen en exploiteren van websites voor het bijeenbrengen van aanbieders en afnemers van vaartuigen, aanverwante zaken en overige (watersport-)artikelen -en diensten: - het bemiddelen bij het totstandkomen van overeenkomsten tussen aanbieder(s) en afnemer(s), van vaartuigen, aanverwerwante zaken en overige (watersport-)artikelen -en diensten; - het on-line generen van klantcontacten voor derden; - het uitgeven van on-line zeilmagazines, verzorgen en verschaffen van informatie omtrent de watersport via het internet en andere kanalen

Openingstijden Tubber B.V. Friesestraatweg 211-a Unit 6 en in Groningen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van TCB Media die het meest in de buurt ligt van de aan de Friesestraatweg 211 is de TCB Media aan de Vaart Z.Z. 1.

Bedrijven in de buurt van Tubber B.V. Friesestraatweg 211-a Unit 6 en in Groningen

Meer internetdiensten in Groningen

Onze bezoekers over Tubber B.V. in Groningen