Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Eekels Technology B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Eekels Technology B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Eekels Technology B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0598-361736 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Eekels Technology B.V.

Het leveren, monteren van en handel drijven in installaties voor stoom, water, verwarming, ruwoliemotoren, koeltechniek en het ontwerpen, leveren en uitvoeren van complete licht-, kracht- en automatiseringsinstallaties in binnen en buitenland aan boord van schepen en in fabrieken, alsmede meet- en regelinstallaties voor luchtbehandeling, verwarming en andere speciale doeleinden, het vervaardigen en leveren aan derden van schakelborden, lessenaars en panelen voor genoemde installaties, groothandel, import en export van electromotoren, generatoren, frequentieomvormers, aggregaten en electrotechnische materialen, verhuur van nieuwe en gebruikte machines, verder alles wat in de ruimste zin geacht kan worden tot zodanige handel en bedrijf te behoren of daaraan bevorderlijk te zijn, alsmede de deelneming in soortgelijke of aanverwante ondernemingen

Openingstijden Eekels Technology B.V. A. Plesmanlaan 2 in Kolham

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Jong Installaties die het meest in de buurt ligt van de aan de A. Plesmanlaan 2 is de De Jong Installaties aan de A. Plesmanlaan 4.

Bedrijven in de buurt van Eekels Technology B.V. A. Plesmanlaan 2 in Kolham

Meer installatiebedrijf in Kolham

Onze bezoekers over Eekels Technology B.V. in Kolham