Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Lijstenmakerij Waanders

(7.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Lijstenmakerij Waanders afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Lijstenmakerij Waanders of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-25524705 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Lijstenmakerij Waanders

Lijstenmakerij Waanders in Haaksbergen is gespecialiseerd in alles op het gebied van lijsten. Lijstenmakerij Waanders bestaat ruim 30 jaar en heeft in die tijd al vele werken van nationale en internationale kunstenaars ingelijst. Lijstenmakerij Waanders is een ambachtelijk bedrijf, dit wil zeggen dat iedere lijst die het atelier verlaat persoonlijke aandacht heeft gekregen. Uw wensen en hun ambachtelijke ervaring komen bij elkaar in een resultaat waar beide partijen trots op mogen zijn. Naast het maken van lijsten kunt u ook bij Lijstenmakerij Waanders terecht voor kunststukken van onder andere Jan te Wierik, Jos Kuipers, Ton Schulten et cetera. Voor vragen en/of informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Lijstenmakerij Waanders in Haaksbergen. Uitsluitend op afspraak geopend.

Betaalmethoden

Openingstijden Lijstenmakerij Waanders Goorsestraat 17 in Haaksbergen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Patrick Ros Beeldende Kunst Projecten die het meest in de buurt ligt van de aan de Goorsestraat 17 is de Patrick Ros Beeldende Kunst Projecten aan de Diepenheimseweg 8.

Bedrijven in de buurt van Lijstenmakerij Waanders Goorsestraat 17 in Haaksbergen

Meer kunst in Haaksbergen

Onze bezoekers over Lijstenmakerij Waanders in Haaksbergen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.6
    1 beoordeling