Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Nijhuis Bouw B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Nijhuis Bouw B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Nijhuis Bouw B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0548-535445 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Nijhuis Bouw B.V.

Het ontwikkelen, aannemen, uitvoeren en/of doen uitvoeren van werken in burgerlijke- en utiliteitsbouw, evenals grond-, weg- en waterbouwkundige werken Het beheer en de exploitatie van alsmede de handel in registergoederen De productie, bewerking en verwerking van en de handel in bouwmaterialen en halffabricaten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden De financiering, ook door middel van het stellen van zekerheden, van ondernemingen en vennootschappen, die met de vennootschap in een groep verbonden zijn of waarbij de vennootschap op andere wijze belang heeft Het verrichten van alle andere daden op financieel, commercieel, economisch, industrieel en administratief gebied Deelnemen in en/of directie voeren over andere ondernemingen en vennootschappen

Openingstijden Nijhuis Bouw B.V. Molendijk Noord 92-A in Rijssen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Kozijnindustrie Twente B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Molendijk Noord 92 is de Kozijnindustrie Twente B.V. aan de Molendijk Noord 90.

Bedrijven in de buurt van Nijhuis Bouw B.V. Molendijk Noord 92-A in Rijssen

Meer bouw in Rijssen

Onze bezoekers over Nijhuis Bouw B.V. in Rijssen