Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Rederij Flevo B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Rederij Flevo B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Rederij Flevo B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0341-750100 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Rederij Flevo B.V.

A. Het exploiteren van schepen, alsmede het verlenen van diensten aan het toerisme en op het gebied van de horeca; B. Het verkrijgen, vervreemden, bezwaren en het exploiteren van onroerende en daarmee samenhangende roerende goederen, effecten en schuldvorderingen, zowel voor eigen rekening als voor derden, het instaan voor schulden van derden, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden, het aangaan en het verstrekken van geldleningen en het verplichten tot rechten welke periodieke uitkeringen en verstrekkingen opleveren; C. Het uitoefenen van het bestuur over, deelnemen in-, beheren van-, (doen) exploiteren van- en financieren van andere vennootschappen of ondernemingen, ongeacht doel en rechtsvorm; D. Het verrichten van alles wat in de ruimste zin des woords met het vorenstaande verbandt houdt.

Openingstijden Rederij Flevo B.V. Oranjelaan 31 in Harderwijk

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Veritas Harderwijk B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Oranjelaan 31 is de Veritas Harderwijk B.V. aan de Sleutelbloemdreef 7.

Bedrijven in de buurt van Rederij Flevo B.V. Oranjelaan 31 in Harderwijk

Meer binnenvaart in Harderwijk

Onze bezoekers over Rederij Flevo B.V. in Harderwijk