Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Talen Zuid B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 024-3726226 Telefoonnummer 2: 055-5298298 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Talen Zuid B.V.

A.Het vervaardigen verhandelen en aanbrengen van glas, verf en verfprodukten en aanverwante artikelen; B. Het aannemen van en uitvoeren van beglazings-, behangers- en schilderswerkzaamheden, vloer-, muur- en plafondafwerkingen. C. Het aannemersbedrijf op het gebied van de burgerlijke en de utiliteitsbouw; D. Het samenwerken met, het deelnemen in, het financieren van en/of het voeren van de directie over andere ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel; E. Het verrichten van hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest uitgebreide zin; het isoleren van gebouwen; F. Het laten vervaardigen en het laten aanbrengen van dekvloeren van cement; G. Het uitvoeren of laten uitvoeren van betonreparaties c.q. betonbeschermingswerkzaamheden; H. Het laten uitvoeren van interieurafwerkingen zoals het aanbrengen van vloerafwerkingen, gordijnen en zonwering, alles in de meest uitgebreide zin.

Openingstijden Talen Zuid B.V. Kerkenbos 1022 in Nijmegen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Talen Midden B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Kerkenbos 1022 is de Talen Midden B.V. aan de Tweelingenlaan 154.

Bedrijven in de buurt van Talen Zuid B.V. Kerkenbos 1022 in Nijmegen

Meer bouw in Nijmegen

Onze bezoekers over Talen Zuid B.V. in Nijmegen