Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


AKOS B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van AKOS B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van AKOS B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 055-5412412 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over AKOS B.V.

A. Het ontwikkelen en ontwerpen van technische installaties, waar ook toe te passen en de handel in machines, installaties en onderdelen, zomede het verrichten van alle handelingen welke met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn; B. Het deelnemen in- of het voeren van bestuur over andere ondernemingen welke een gelijk of soortgelijk doel beogen als deze vennootschap of waarvan het doel kan strekken tot bevordering van het hiervoor omschreven doel; C. De vennootschap kan ook deelnemen inof zich op enigerlei wijze financieel interesseren bij- of de directie voeren over andere ondernemingen van welke aard ook.

Openingstijden AKOS B.V. Jean Monnetpark 41 in Apeldoorn

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van AKOS Professionals B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Jean Monnetpark 41 is de AKOS Professionals B.V. aan de Europaweg 187.

Bedrijven in de buurt van AKOS B.V. Jean Monnetpark 41 in Apeldoorn

Meer ingenieur in Apeldoorn

Onze bezoekers over AKOS B.V. in Apeldoorn