Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


G.B. Bomers Project en Woningstoffering

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-49959661 Telefoonnummer: 0545-293024 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over G.B. Bomers Project en Woningstoffering

Ieder project een uitdaging Al 50 jaar een begrip in Neede en omgeving. Vader en zoon Bomers zijn meubelmaker van professie. Hun werkwijze is ambachtelijk en persoonlijk. Kwaliteit is hun handelsmerk. Woningen, kantoren, winkels, bedrijfsruimtes, horecagelegenheden: ieder project is een uitdaging. Wij leveren en monteren lamellen, rolluiken, rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Binnenzonwering is praktisch, maar moet ook passen bij uw interieur. Vaste en kantelbare ramen, horizontaal of verticaal? Wij maken de mooiste oplossingen. Opleveringsschoonmaak Bij oplevering moet de woning er tiptop uitzien. Met oog voor detail maken wij uw woning opleveringsgereed. Reparatie en onderhoud Voor reparatie en onderhoud van uw meubels, muren en vloeren bent u bij ons aan het goede adres. Scherp kijken en goed luisteren gaf ons een schat aan ervaring voor het verrichten van allerlei reparaties. We laten u graag meeprofiteren. Woningverhuizingen Wij verzorgen ook uw verhuizing en maken de woning helemaal gereed voor de volgende bewoner. We kunnen snel leveren omdat we beschikken over een eigen atelier. Minie Bomers maakt uw overgordijnen, in-betweens en vitrages op maat. Ook vloerkleden kunnen we op maat maken voor elk interieur.

Betaalmethoden

Openingstijden G.B. Bomers Project en Woningstoffering Borculoseweg 87 in Neede

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Meubelstoffeerderij Boonk die het meest in de buurt ligt van de aan de Borculoseweg 87 is de Meubelstoffeerderij Boonk aan de Spoelsterstraat 35.

Bedrijven in de buurt van G.B. Bomers Project en Woningstoffering Borculoseweg 87 in Neede

Meer meubelstoffering in Neede

Onze bezoekers over G.B. Bomers Project en Woningstoffering in Neede