Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Therapeutisch Centrum De Berekuyl afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Therapeutisch Centrum De Berekuyl of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0341-453177 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Therapeutisch Centrum De Berekuyl

De Berekuyl is een specialistisch centrum op het gebied van fysiotherapie, lymfoedeem, oncologie, manuele therapie, huidtherapie, hydrotherapie, KISS/KIDD en dry needling. Sinds 2011 is De Berekuyl Pluspraktijk voor de volgende zorgverzekeraars: Achmea, CZ, Menzis en De Friesland (klik op uw zorgverzekeraar voor meer informatie). Naast de verschillende therapieën die de De Berekuyl biedt, is er ook een opleidingscentrum voor fysiotherapeuten. De Berekuyl is erg blij met de samenwerking met de Vrije Universiteit van Brussel en heeft hiertoe de leerstoel: ‘Inspanningsimmunologie en chronische vermoeidheid bij gezonde en zieke mensen’ geïnstalleerd. We zijn er trots op als kenniscentrum te fungeren voor alle afgestudeerden aan onze opleidingen. U kunt daarom ook bij ons terecht voor consulten en second opinions op het gebied van lymfologie en oncologie, maar ook voor specifieke manueel-therapeutische indicaties of voor kinder- en babyconsulten. Tevens hebben we een winkel, waar (uitsluitend op afspraak) diverse producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie/badkleding voor prothesedraagsters zijn te verkrijgen. U kunt ook een kijkje nemen op onze webshop en online producten bestellen. In De Berekuyl werken wij met een sterk team om elke klacht deskundig te behandelen, eventueel multidisciplinair (dat betekent dat er meerdere specialismen bij betrokken zijn). Daarbij hebben we vooral aandacht voor kwaliteit met als doel een zo goed en effectief mogelijke manier van behandelen. Onze therapeuten volgen nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied op de voet en gaan hiermee actief aan de slag. Onze fysiotherapeuten volgen geregeld bij- en nascholingen conform de richtlijnen van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie en zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister. De Berekuyl is vanaf mei 2003 gevestigd in Hierden en beschikt sinds september 2013 over 7 behandelkamers, een goed uitgeruste oefenzaal met rolstoel-toegankelijke apparatuur en een verwarmd buitenzwembad. Wij hopen u via onze website van informatie te voorzien over de therapieën die wij aanbieden, de winkel, de opleidingen en de praktijk in het algemeen. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u ons telefonisch of per email bereiken.

Openingstijden Therapeutisch Centrum De Berekuyl Reigershofweg 5 in Hierden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Christian Schuleman die het meest in de buurt ligt van de aan de Reigershofweg 5 is de Christian Schuleman aan de Duinweg 17.

Bedrijven in de buurt van Therapeutisch Centrum De Berekuyl Reigershofweg 5 in Hierden

Meer fysiotherapie in Hierden

Onze bezoekers over Therapeutisch Centrum De Berekuyl in Hierden