Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Terzijde Gerda Geurtsen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Terzijde Gerda Geurtsen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Terzijde Gerda Geurtsen of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-23933947 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Terzijde Gerda Geurtsen

Terzijde brengt partijen bij elkaar om, op een praktische manier, met een meerwaarde voor iedereen te werken aan een leefbare samenleving Wij stimuleren en organiseren Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Wij dagen bedrijven uit om meer duurzaam en betrokken te ondernemen! Enerzijds om stichtingen en verenigingen Terzijde te staan in het vergroten van de sociale cohesie waardoor de leefkwaliteit en leefplezier van mensen groter kan worden en anderzijds zorg te hebben voor een toekomstige leefbare wereld; Wij adviseren bedrijven en overheidsinstellingen die MBO en MVO willen uitrollen of willen implementeren in hun eigen bedrijfsvoering; Wij coachen, ondersteunen en bemiddelen bij intermenselijke vraagstukken.

Openingstijden Terzijde Gerda Geurtsen Coehoornsingel 20 in Zutphen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Marcel Favier Training & Coaching in Samen- werking die het meest in de buurt ligt van de aan de Coehoornsingel 20 is de Marcel Favier Training & Coaching in Samen- werking aan de de Hof 4.

Bedrijven in de buurt van Terzijde Gerda Geurtsen Coehoornsingel 20 in Zutphen

Meer organisatieadvies in Zutphen

Onze bezoekers over Terzijde Gerda Geurtsen in Zutphen