Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


KE-AN Speciaal Bouw B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van KE-AN Speciaal Bouw B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van KE-AN Speciaal Bouw B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0342-421115 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over KE-AN Speciaal Bouw B.V.

a. het handelen in, bouwen en verhuren van machines en apparaten; b. het bouwen van en handelen in hout- en gaskachels; c. het verzorgen van constructiewerk; d. het aangaan en uitvoeren van pensioen- en lijfrente-overeenkomsten; e. het beheren van, het oprichten van, het deelnemen of het zich op andere wijze financieel interesseren in en het voeren van de directie over andere ondernemingen; De vennootschap mag zekerheid stellen, een koersgarantie geven of zich op andere wijze sterk maken of hoofdelijk of anderszins naast of voor anderen verbinden, tenzij dit geschiedt met het oog op het nemen of verkrijgen door anderen van aandelen in haar kapitaal of certificaten daarvan Verkoop van hout en gaskachels, rookkanalen en de installatie hiervan

Openingstijden KE-AN Speciaal Bouw B.V. Van Zuijlen van Nieveltlaan 83 in Barneveld

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Metaal Creatieve Kunst die het meest in de buurt ligt van de aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 83 is de Metaal Creatieve Kunst aan de Valkseweg 37.

Bedrijven in de buurt van KE-AN Speciaal Bouw B.V. Van Zuijlen van Nieveltlaan 83 in Barneveld

Meer metaal in Barneveld

Onze bezoekers over KE-AN Speciaal Bouw B.V. in Barneveld