Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Oostpijl Hoveniers

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0575-764444 Mobiel: 06-13774858 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Oostpijl Hoveniers

Oostpijl, uw hovenier voor tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Wij zijn Sjoerd, Joan, Cas en André. We zijn een jonge, innovatieve en dynamische onderneming. Met liefde voor mooie dingen en alles wat met tuinen te maken heeft zorgen wij voor een succesvol project. Onze klanten noemen ons betrouwbaar, creatief en bekwaam. Boven alles is Oostpijl een bedrijf dat zich tot doel stelt de wereld een stukje mooier te maken. Vanaf het eerste idee komen we via een doordacht en esthetisch verantwoord tuinontwerp tot het maken van de juiste keuzes. We zorgen ervoor dat het eindresultaat naar uw tevredenheid is. Uw buitenaangelegenheid is uiteindelijk een reflectie van uw wensen en dus niet een door ons opgedrongen concept.

Betaalmethoden

Openingstijden Oostpijl Hoveniers Veldslagweg 1 in Vorden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bart de Vries de tuinman die het meest in de buurt ligt van de aan de Veldslagweg 1 is de Bart de Vries de tuinman aan de Industrieweg 73.

Bedrijven in de buurt van Oostpijl Hoveniers Veldslagweg 1 in Vorden

Meer tuin en landschap in Vorden

Onze bezoekers over Oostpijl Hoveniers in Vorden