Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Finezze Lingerie

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Finezze Lingerie afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Finezze Lingerie of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0546-744010 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren (blauwe zone)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Finezze Lingerie

Welkom bij Finezze Lingerie in hartje Wierden. Bij ons vindt u de mooiste lingerie, van luxe tot basis, van sportief tot klassiek, van functioneel tot verleidelijk. Iedere vrouw voelt zich zichtbaar vrouwelijker wanneer ze lingerie draagt die bij haar past. U hoeft helemaal geen perfect lichaam te hebben om er geweldig uit te zien. Uiteraard is een juiste pasvorm van essentieel belang, maar daarnaast gaat het ook om uw persoonlijke voorkeur. Bij ons kunt u in alle rust en zonder schroom uw lingerie passen en krijgt u deskundig en persoonlijk advies. Ervaar geheel vrijblijvend onze moderne eigentijdse winkel met zeer ruime paskamers (ook geschikt voor rolstoelen!). Bent u op zoek naar nachtmode of badmode, dan bent u bij Finezze ook aan het juiste adres. Wij hebben diverse uitgebreide collecties van de mooiste merken met de beste kwaliteit en pasvorm. Ook de heren kunnen bij Finezze kiezen uit een ruim assortiment ondermode, pyama's en badmode.

Betaalmethoden

Openingstijden Finezze Lingerie Nijverdalsestraat 15 in Wierden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Finezze Lingerie die het meest in de buurt ligt van de aan de Nijverdalsestraat 15 is de Finezze Lingerie aan de Nijverdalsestraat 15.

Bedrijven in de buurt van Finezze Lingerie Nijverdalsestraat 15 in Wierden

Meer lingerie in Wierden

Onze bezoekers over Finezze Lingerie in Wierden