Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Klus en Kitbedrijf Briljant

(5)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Klus en Kitbedrijf Briljant afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Klus en Kitbedrijf Briljant of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0570-862044 Mobiel: 06-42314763 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Klus en Kitbedrijf Briljant

Klus en Kitbedrijf Briljant is een bedrijf dat in eerste plaats staat voor kwaliteit. Of dat het nu voor een zakelijk project of voor een particulier is, u bent bij ons aan het juiste adres voor uw klus. Met onze vele jaren ervaring kunnen we u gegarandeerd altijd een deskundig advies geven. Klus en Kitbedrijf Briljant is een middelgroot klusbedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in zeer diverse klussen. U kunt hierbij denken aan tegelwerk, leidingwerk, elektra, kitwerk en nog veel meer. Klus en Kitbedrijf Briljant werkt bovendien ook veel samen met zeer gemotiveerde ZZP'ers. Hiermee hebben we te allen tijde voldoende mankracht en expertise in huis om aan meerdere projecten te kunnen werken. Ons werkgebied verspreidt zich dan ook van kleinschalige particuliere werken tot aan nieuwbouw, renovatie en overige grootschalige bouwwerken. Bovendien werkt Klus en Kitbedrijf Briljant door heel Nederland. Voor een vrijblijvende offerte maken we graag een afspraak met u. Briljant maakt afspraken om ze ook na te komen. U kunt via dit formulier direct contact met ons opnemen.

Openingstijden Klus en Kitbedrijf Briljant Lange Rij 29 in Deventer

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bouwgenoot B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Lange Rij 29 is de Bouwgenoot B.V. aan de Kolkweg 43.

Bedrijven in de buurt van Klus en Kitbedrijf Briljant Lange Rij 29 in Deventer

Meer bouw in Deventer

Onze bezoekers over Klus en Kitbedrijf Briljant in Deventer

  • Tevredenheid openingstijden:
    5
    (2 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    5
    (2 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    5
    (2 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    5
    (2 beoordelingen)
  • Totaal:
    5
    8 beoordelingen