Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Het Ei van Barneveld

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Het Ei van Barneveld afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Het Ei van Barneveld of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0342-461666 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Het Ei van Barneveld

Verkoop van eet- en drinkwaren (kip- en eiergerechten) onder de handelsnamen: het ei van barneveld, het gouden ei van columbus, het barneveldse ei; tevens het ontwerpen, vervaardigen, leveren, installeren en verstrekken van licentie voor de vervaardiging van eivormige verkoopinrichtingen voor de verkoop van food en non-food onder de handelsnaam: het ei van columbus; tevens het franchisen van kip- en eiergerechten in een eivormige verkoopunit onder de handelsnaam: columbus egg franchise system; tevens pick-nickplaats/recreatie en openlucht feestterrein onder de handelsnaam: het gouden eiland; tevens restaurant/zalenverhuur onder de handelsnaam: het barneveld's theaterrestaurant; tevens kindercircus, kinderboerderij onder de handelsnaam: circus qkeleq; tevens het importeren en exporteren en de groothandel in oosterse produkten (m.n. kristal, wand- en vloertapijten) en het verlenen van diensten onder de handelsnaam: oriental palace cristal; tevens de exploitatie van een parkeerterrein onder de handelsnaam: het ei-land parkeerterrein

Openingstijden Het Ei van Barneveld Rijksweg 85-A in Terschuur

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Restaurant East die het meest in de buurt ligt van de aan de Rijksweg 85 is de Restaurant East aan de Rijksweg 85.

Bedrijven in de buurt van Het Ei van Barneveld Rijksweg 85-A in Terschuur

Meer restaurant in Terschuur

Onze bezoekers over Het Ei van Barneveld in Terschuur