Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Galerie en Kunstuitleen Meander

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Galerie en Kunstuitleen Meander afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Galerie en Kunstuitleen Meander of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-50560603 Telefoonnummer: 0316-331855 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Galerie en Kunstuitleen Meander

Bij Galerie Meander in Zevenaar kunt u kunst kijken, kopen en/of huren voor in huis of voor op kantoor. Wij bieden een ruime keuze in een brede prijsklasse. Galerie Meander bezit een collectie van ruim 3000 kunstwerken. Wij werken met enthousiasme aan het promoten van en gratis adviseren over kunst aan particulieren en bedrijven. Bij Galerie Meander kunt u tevens cadeaubonnen aanschaffen voor kunstuitleen, een ideaal cadeau voor menig kunstliefhebber. Kijk voor meer informatie over Galerie Meander in Zevenaar op de website. Wij zijn open op afspraak. De eerste zondag van de maand zijn wij gesloten.

Betaalmethoden

Openingstijden Galerie en Kunstuitleen Meander Arnhemseweg 4 in Zevenaar

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Soelz Art die het meest in de buurt ligt van de aan de Arnhemseweg 4 is de Soelz Art aan de Koningstraat 71.

Bedrijven in de buurt van Galerie en Kunstuitleen Meander Arnhemseweg 4 in Zevenaar

Meer kunst in Zevenaar

Onze bezoekers over Galerie en Kunstuitleen Meander in Zevenaar