Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Dijkma Service Center

(7.8)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Dijkma Service Center afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Dijkma Service Center of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 024-7119272 Telefoonnummer 2: 0317-421984 Telefoonnummer 3: 026-3112630 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Dijkma Service Center

Dijkma Service Center is gespecialiseerd in de reparatie van wasmachine vaatwasser droger lcd tv audio-, video magnetron inductie en ceramisch kookplaat en afspeelapparatuur, geluidsdragers, telecommunicatie, aanverwante apparatuur en huishoudelijke apparatuur en onderdelen daarvan; ii. Im- en export van deze artikelen; iii. Reparatie en onderhoud van deze artikelen. Dijkma Service Center is gevestigd in Duiven.

Betaalmethoden

Openingstijden Dijkma Service Center Dijkgraaf 5 in Duiven

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Besselink Licht Import B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Dijkgraaf 5 is de Besselink Licht Import B.V. aan de Nieuwgraaf 10.

Bedrijven in de buurt van Dijkma Service Center Dijkgraaf 5 in Duiven

Meer witgoed in Duiven

Onze bezoekers over Dijkma Service Center in Duiven

  • Tevredenheid openingstijden:
    8.2
    (4 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8
    (3 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    7.8
    (2 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.8
    10 beoordelingen

Onze bezoekers over Dijkma Service Center in Duiven

  • (8.5)

    Wij brachten een tv ter reparatie en hadden niet verwacht dat dit apparaat nog hersteld kon worden,nadat een ander bedrijf het apparaat had afgekeurd en we maar een nieuwe moesten kopen.
    We werden voor de reparatie gebeld met een prijsopgave van 125,- en waren hier uiterst door verrast dat zij hem wel konden repareren. Uitstekende service en in 2 dagen klaar.Dit zijn echte monteurs.

    15-10-2016