Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Muziekhuis Brouwer

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-40443003 Telefoonnummer: 026-3214634 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Muziekhuis Brouwer

Muziekhuis Brouwer is een allround pianostemmer en pianotechnicus in Arnhem. Het werkgebied van Muziekhuis Brouwer strekt zich uit over Arnhem-Zuid, Elst, Elden, Zevenaar, Nijmegen en Oosterbeek. Muziekhuis Brouwer helpt u bij het stemmen en onderhoud van uw harmonium, piano en/of vleugel. Ook voor grotere reparaties zoals het schuren van de hamerkoppen, verkernen van de mechaniek, vervangen van de besnaring en bijwerken van de vleugel- of pianokast kunt u een afspraak maken met Muziekhuis Brouwer in Arnhem. Voor advies wat betreft klimaat regeling kunt u tevens bij Muziekhuis Brouwer terecht. Daarnaast heeft Muziekhuis Brouwer een webshop op www.muziekhuisbrouwer.nl. Kijk voor meer informatie op www.muziekhuisbrouwer.nl of neem via e-mail of telefoon contact op met Muziekhuis Brouwer in Arnhem.

Betaalmethoden

Openingstijden Muziekhuis Brouwer Forelstraat 98 in Arnhem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Sjonnie Gitaar die het meest in de buurt ligt van de aan de Forelstraat 98 is de Sjonnie Gitaar aan de Dovenetellaan 77.

Bedrijven in de buurt van Muziekhuis Brouwer Forelstraat 98 in Arnhem

Meer muziekinstrumenten in Arnhem

Onze bezoekers over Muziekhuis Brouwer in Arnhem