Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


De Hoedenmaker

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-38929695 Telefoonnummer: 026-8445428 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over De Hoedenmaker

Ontwerpen van hoeden.De Hoedenmaker is een bedrijf van Dirk-Jan Kortschot en Marcel de Leeuw. De naam zegt wat wij doen: wij maken hoeden. Naast prachtig vormgegeven hoeden vind je bij De Hoedenmaker ook mannenpetten, hippe bolhoeden, maar ook sjaals met verrassend mooie dessins en handschoenen. Daar waar wij van droomden is eind 2010 werkelijkheid geworden: een eigen hoedenwinkel. Samen hebben wij geprobeerd, het stoffige imago wat aan hoeden kleeft, af te schudden door een link te leggen tussen industrieel, chique en ambacht. Als wij ons werk moeten omschrijven dan is dat het gemakkelijkst uit te leggen met het woord herkenbaarheid. Herkenbaarheid in vormgeving, kwaliteit en vakmanschap. Individuele wensen wat betreft kleur en materiaal kunnen altijd met de klant worden besproken, waarbij de klant rekening moet houden met een levertijd van 2 weken. Bijzondere mijlpalen in ons korte bestaan zijn: een 2e plaats op de internationale hoedenwedstrijd ’Hatdesigner of the Year 2011’ in Parijs, een samenwerking met een grote Nederlandse modeketen waar onze petten en sjaals verkocht gaan worden en onlangs was een hoed te bewonderen bij Prinsjesdag! Als uw nieuwsgierigheid is gewekt dan bent u van harte welkom bij De Hoedenmaker in het Modekwartier te Arnhem.

Betaalmethoden

Openingstijden De Hoedenmaker Klarendalseweg 32 in Arnhem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Hoedenmaker die het meest in de buurt ligt van de aan de Klarendalseweg 32 is de De Hoedenmaker aan de Klarendalseweg 32.

Bedrijven in de buurt van De Hoedenmaker Klarendalseweg 32 in Arnhem

Meer ontwerpbureau in Arnhem

Onze bezoekers over De Hoedenmaker in Arnhem