Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Relaunch Nederland

(6.8)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0344-618345 Mobiel: 06-51504448 Telefoonnummer 2: 0344-614545 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Relaunch Nederland

Kleinhandel in- en reparatie van fietsen, bromen motorfietsen, alsmede demontage voor hergebruik en afvoer van materialen. Onder de handelsnaam Joblanceer wordt uitgeoefend: Jobcoachen, het via begeleiden en aansturen op weg naar werk of opleiding brengen van mensen die maatschappelijk een achterstand opgelopen hebben. Dagactiviteiten: via training en opleiding mensen met een maatschappelijke achterstand of beperking klaarstomen voor een 'maatschappelijke lancering' naar werk of opleiding. Tevens: Coaching van bedrijven die zelf (tijdelijk) geen uitweg uit problemen zien. Onder de handelsnaam CHTaxatie wordt uitgeoefend: Taxeren en waarde bepalen van klassieke en moderne bromfietsen en motorfietsen. Onder de handelsnaam CHVeilen wordt uitgeoefend: Alle diensten die met het via een veiling verkopen van collecties bromen/of motorfietsen voor particulier en veilinghuis te maken hebben. Onder de handelsnaam CHKeuren wordt uitgeoefend: (Aanof verkoop-)keuren van bromfietsen en motorfietsen voor derden. Onder de handelsnaam CHMedia wordt uitgeoefend: Publicaties en vertalingen via tijdschriften, boeken, internet, radio en tv, zowel freelance als in eigen beheer. Onder de handelsnaam Denco Parts wordt uitgeoefend: Im- en export, (groot)handel in onderdelen voor bromfietsen en motorfietsen.

Openingstijden Relaunch Nederland Newtonstraat 38 in Tiel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van KL EUROPE & CIE (Dutch Branch) die het meest in de buurt ligt van de aan de Newtonstraat 38 is de KL EUROPE & CIE (Dutch Branch) aan de Het Eek 9.

Bedrijven in de buurt van Relaunch Nederland Newtonstraat 38 in Tiel

Meer motor in Tiel

Onze bezoekers over Relaunch Nederland in Tiel

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    6.8
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6.8
    1 beoordeling