Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Restaurant Oud Asperen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Restaurant Oud Asperen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Restaurant Oud Asperen of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0347-342397 Telefoonnummer 2: 0345-623202 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Voor het pand en op het industrieterrein is voldoende ruimte voor auto's. (max. 20 meter lopen)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Restaurant Oud Asperen

Restaurant Oud Asperen is een sfeervol restaurant, met 40 couverts. Er is een mooi ruim terras achter het restaurant. Op de menukaart staan zowel vis- vlees als vegetarische gerechten, en er is een volledige wijnkaart. Elk seizoen is er een 4-gangen menu voor een vaste prijs. Daarnaast is er een wekelijks wisselend tussengerecht. Er wordt met verse (streek)producten gewerkt. Het restaurant is geopend voor lunch en diner.

Betaalmethoden

Openingstijden Restaurant Oud Asperen Achterstraat 1 in Asperen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Exploitatiemaatschappij De Zeiving B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Achterstraat 1 is de Exploitatiemaatschappij De Zeiving B.V. aan de Hoge Minstraat 11.

Bedrijven in de buurt van Restaurant Oud Asperen Achterstraat 1 in Asperen

Meer restaurant in Asperen

Onze bezoekers over Restaurant Oud Asperen in Asperen