Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


CS Cleaning Service B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van CS Cleaning Service B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van CS Cleaning Service B.V. of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-13446137 Telefoonnummer: 0418-632608 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over CS Cleaning Service B.V.

CS Cleaning Service B.V. is een klusbedrijf in Kerkdriel. U kunt bij CS Cleaning Service B.V. terecht voor onder andere onderhoud van bedrijfspanden, bedrijfsterreinen en dokshelters. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Vakman totaal is een onderdeel van CS Cleaning Service en is breed inzetbaar op de volgende terreinen: - Schoonmaak en onderhoud (bedrijfspanden, bedrijfsterreinen, bouwplaatsen); - Chauffeursdiensten (vrachtwagen, hoogwerker, verreiker, heftruck, gazonmaaier, onkruidbrander); - Keurmeester (elektrische arbeidsmiddelen, ladders, trappen, rolsteigers, en valbeveiligingsmiddelen).

Betaalmethoden

Openingstijden CS Cleaning Service B.V. Nieuwstraat 14 in Kerkdriel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van van der Hijden Montage die het meest in de buurt ligt van de aan de Nieuwstraat 14 is de van der Hijden Montage aan de Maasbandijk 28.

Bedrijven in de buurt van CS Cleaning Service B.V. Nieuwstraat 14 in Kerkdriel

Meer klusbedrijf in Kerkdriel

Onze bezoekers over CS Cleaning Service B.V. in Kerkdriel