Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Koks4U keuken personeel / freelance kok

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Koks4U keuken personeel / freelance kok afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Koks4U keuken personeel / freelance kok of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-12602051 Telefoonnummer: 010-7615727 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Koks4U keuken personeel / freelance kok

Koks4U is het bureau dat is gespecialiseerd in het uitzenden van koks & chef-koks voor het midden en hogere segment in hotel, restaurant, leisure, bedrijfs-catering & party-catering. Dit nationaal & internationaal. Onze chefs & koks zijn breed inzetbaar ter aanvulling van uw keukenbrigade op piektijden, maar ons specialisme ligt op het interim vlak. U kunt onze chefs inhuren voor uiteenlopende doelen in uw horecabedrijf zoals: pre-opening, vervanging bij ziekte, ontslag, adviserende rollen, culinaire upgrading, etc.. Koks4U werkt met zeer ervaren chef-koks & koks die hun sporen in de horeca hebben verdient. Allen op en top vakmensen die allround & up to date geschoold zijn in gerenommeerde horecabedrijven. Heeft u interesse in onze services.. kijk dan eens verder op onze site. Graag tot ziens bij U in de keuken.

Betaalmethoden

Openingstijden Koks4U keuken personeel / freelance kok Lisztplein 59 in Schiedam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van J. van Dommelen Horeca die het meest in de buurt ligt van de aan de Lisztplein 59 is de J. van Dommelen Horeca aan de Schubertplein 191.

Bedrijven in de buurt van Koks4U keuken personeel / freelance kok Lisztplein 59 in Schiedam

Meer catering in Schiedam

Onze bezoekers over Koks4U keuken personeel / freelance kok in Schiedam