Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Keeman Furniture Restyle

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-51590466 Telefoonnummer 2: 045-5211823 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Keeman Furniture Restyle

Keeman Furniture Restyle in Heerlen is gespecialiseerd in het opnieuw stofferen van meubels en de verdere werkzaamheden die hier bij komen kijken. Keeman Furniture Restyle bekleed o.a. bankstel kussens, bootkussens en caravankussens. Tevens kunt u bij Keeman Furniture Restyle terecht voor het stofferen van grotere projecten zoals kantoormeubelen, kantine stoelen etc. Keeman Furniture Restyle staat voor kwaliteit, persoonlijke serviceverlening en prijsbewustheid. Steeds meer klanten uit de regio vinden hun weg naar Keeman Furniture Restyle, wellicht bent u de volgende! Neemt u voor meer informatie gerust telefonisch contact op met Keeman Furniture Restyle uit Heerlen. Tevens kunt u een kijkje nemen op de website!

Betaalmethoden

Openingstijden Keeman Furniture Restyle Ganzeweide 48 in Heerlen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Meubelkliniek Limburg die het meest in de buurt ligt van de aan de Ganzeweide 48 is de Meubelkliniek Limburg aan de Wijngaardsweg 2.

Bedrijven in de buurt van Keeman Furniture Restyle Ganzeweide 48 in Heerlen

Meer meubelstoffering in Heerlen

Onze bezoekers over Keeman Furniture Restyle in Heerlen