Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Beheerscoöperatie Welten UA

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Beheerscoöperatie Welten UA afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Beheerscoöperatie Welten UA of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 045-5711263 Telefoonnummer 2: 045-5718001 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Beheerscoöperatie Welten UA

Het bevorderen van de gemeenschappelijke belangen van de leden/eigenaren en gebruikers van de woningen gelegen aan de Prof van Itersonstraat 2 tot en met 88 (even nummers), Dr Ir Ross van Lennepstraat 2 t/m 24 (even nummers), Dr Ir Ross van Lennepstraat 1 t/m 23 (oneven nummers) Prof Lambertstraat 1 t/m 47 (oneven nummers) en 2 t/m 40 (even nummers), Prof Dumontstraat 1 t/m 39 (oneven nummers), hierna te noemen woningen, in het bijzonder door in het bedrijf dat de vereniging te dien einde ten behoeve van de leden uitoefent, zorg te dragen voor het beheer van de gemeenschappelijke gedeelten en het toezicht op alle zaken welke zich op de gemeenschappelijke gedeelten bevinden en aldus te voorzien in de op de gemeenschappelijke gedeelten betrekking hebbende stoffelijke behoefte van de leden.

Openingstijden Beheerscoöperatie Welten UA Mergelsweg 106 in Heerlen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van European Open University Network B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Mergelsweg 106 is de European Open University Network B.V. aan de Parkweg 27.

Bedrijven in de buurt van Beheerscoöperatie Welten UA Mergelsweg 106 in Heerlen

Meer organisaties en vakbonden in Heerlen

Onze bezoekers over Beheerscoöperatie Welten UA in Heerlen