Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Beleef Wonderwereld

(8.2)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-24538610 Telefoonnummer: 045-5432142 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Beleef Wonderwereld

Ben jij op zoek naar een leuke en originele cadeauwinkel? Dan ben je bij Beleef Wonderwereld aan het goede adres. Een winkel die absoluut uniek is in haar soort met haar unieke inrichting. Hier kijk je je ogen uit. Vanaf het moment dat je de deur opent van Wonderwereld, stap je binnen in een bijzondere belevingswereld. Hier mag je voor een moment helemaal ontsnappen aan de dagelijkse indrukken. Adem de sfeer in en geniet van de aangename geuren en kleuren die Wonderwereld verhullen; prachtige, originele, vrolijke spullen, persoonlijke aandacht en heerlijke muziek. Bij uitstek het adres voor de leukste woondecoraties en voor de meest originele cadeauartikelen. Van gelukspoppetje tot kleurrijke kleding, van mooi-mens kaartjes tot tibetaanse gebedsmolens, van engeltjes tot nostalgische woondecoraties, van aardewerk tot kleinmeubelen.... heerlijke geurtjes, diverse soorten thee, loveschock..... het is allemaal te vinden bij Beleef Wonderwereld. Leuke cadeaus waarmee je warmte, gezelligheid en sfeer in huis brengt. Cadeaus om weg te geven of om zomaar "jezelf eens te verwennen". Er is eigenlijk voor iedere gelegenheid wel een cadeautje te vinden voor een leuke prijs. Wij verwelkomen je graag in Wonderwereld, de meest bijzondere cadeauwinkel in Heerlen! Heerlijk om er even rond te snuffelen als je toch in de buurt bent.

Betaalmethoden

Openingstijden Beleef Wonderwereld Kerkraderweg 87 in Heerlen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Olives & More die het meest in de buurt ligt van de aan de Kerkraderweg 87 is de Olives & More aan de Kerkraderweg 82.

Bedrijven in de buurt van Beleef Wonderwereld Kerkraderweg 87 in Heerlen

Meer handel in Heerlen

Onze bezoekers over Beleef Wonderwereld in Heerlen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8.2
    (2 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8.2
    (2 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8.2
    (2 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8.2
    (2 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.2
    8 beoordelingen

Onze bezoekers over Beleef Wonderwereld in Heerlen

  • (10)

    Superbeleving; mooie spullen in een prachtige omgeving!

    23-02-2015