Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Care4Hair

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op 1e pinksterdag kunnen de openingstijden van Care4Hair afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Care4Hair of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-41985656 Telefoonnummer: 046-8503616 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Care4Hair

Care4hair is een kleine, professionele kapsalon, ik heb geen personeel en behandel de klanten dus altijd zelf. Ik vind het heerlijk om het mensen naar hun zin te maken en besteed hier ook veel aandacht aan. Dit doe ik o.a. door vooraf met de klant een adviesgesprek te houden om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit wordt gevolgd door een prijsafspraak. Als de klant met de afgesproken prijs instemt begint de behandeling. Door deze afspraken vooraf kan de klant zich tijdens de behandeling volledig ontspannen. Ik neem voor de behandeling ruim de tijd. Een goed kapsel is natuurlijk het belangrijkste. “Als je haar maar goed zit”, dan voel je je ook goed. Dus goed geknipte kapsels zorgen voor een goed gevoel tussen de behandelingen door. Ik ga maandelijks naar cursussen, gegeven door (inter)nationale topkappers en blijf daardoor op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Betaalmethoden

Openingstijden Care4Hair Marcus Aurelius 26 in Born

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Esther's Hair and Beauty Salon die het meest in de buurt ligt van de aan de Marcus Aurelius 26 is de Esther's Hair and Beauty Salon aan de Heer Ottostraat 16.

Bedrijven in de buurt van Care4Hair Marcus Aurelius 26 in Born

Meer kapper in Born

Onze bezoekers over Care4Hair in Born