Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Frigo-Metal B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Frigo-Metal B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Frigo-Metal B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 043-3510510 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Frigo-Metal B.V.

Doel der vennootschap: 1. Het fabriceren, verkopen, installeren en repareren van koelinstallaties en de daartoe benodigde machine-constructies, in de meest ruime zin des woords. 2. Het fabriceren, verkopen, installeren en repareren van installaties op het terrein van gaswinning en milieuhygiene in de meest ruime zin des woords. 3. Het samenwerken met, deelnemen in, of het voeren van direktie over andere ondernemingen met een gelijk, soortgelijk of aanverwant doel. 4. Het leveren en aanleggen van centrale verwarming-, oliestook-, luchtbevochtigings en sanitaire installaties. 5. Het leveren en monteren van koelkasten en koelinstallaties. 6. Het leveren en monteren van pompen en pompinstallaties. 7. Het leveren en maken van voornoemde benodigde electrische installaties. 8. Het leveren en maken van alle soorten pijpleidingen. 9. Het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden in het loodgieters-, gasfittersen waterfittersbedrijf. 10. De detailhandel in sanitaire artikelen, gasverbruiktoestellen en in electrotechnische artikelen, verband houdende met het loodgieters- en waterfittersbedrijf, alles genomen in de meest ruime zin.

Openingstijden Frigo-Metal B.V. Brusselseweg 524 in Maastricht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Tech 2 Care die het meest in de buurt ligt van de aan de Brusselseweg 524 is de Tech 2 Care aan de Sionsweg 50.

Bedrijven in de buurt van Frigo-Metal B.V. Brusselseweg 524 in Maastricht

Meer installatiebedrijf in Maastricht

Onze bezoekers over Frigo-Metal B.V. in Maastricht