Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Muziek en Showbureau Jan Vis B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Muziek en Showbureau Jan Vis B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Muziek en Showbureau Jan Vis B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Muziek en Showbureau Jan Vis B.V.

A. De exploitatie van een managing-bureau, ten doel hebbende de behartiging van de zakelijke belangen van musici en artiesten, alsmede van een organisatiebureau voor culturele en amusementsaangelegenheden. B. Het ontwerpen, drukken en doen drukken van reclames, brochures alsmede verzorging van andere reclamemedia. C. Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daarvoor bevorderlijk kan zijn, daaronder begrepen het deelnemen in- of zich op andere wijze interesseren bij andere ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel. D. Het geven van goederenrechtelijke zekerheid, het stellen van garanties, het zich stellen tot borg of het zich op andere wijze sterk maken t.b.v. derden tot zekerheid van verplichtingen welke zijn of worden aangegaan door natuurlijke personen of rechtspersonen, ongeacht of deze laatsten al dan niet met de vennootschap in een groep zijn verenigd. Verrichten van allerlei payroll-services

Openingstijden Muziek en Showbureau Jan Vis B.V. Graafseweg 358 in Den Bosch

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Artiestenbureau Brabant die het meest in de buurt ligt van de aan de Graafseweg 358 is de Artiestenbureau Brabant aan de Graafseweg 358.

Bedrijven in de buurt van Muziek en Showbureau Jan Vis B.V. Graafseweg 358 in Den Bosch

Meer kunst in Den Bosch

Onze bezoekers over Muziek en Showbureau Jan Vis B.V. in Den Bosch