Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Nabuurs Beheer B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Nabuurs Beheer B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Nabuurs Beheer B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 088-6228877 Telefoonnummer 2: 0485-395600 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Nabuurs Beheer B.V.

Het deelnemen in- en het beheren van- andere vennootschappen en ondernemingen van derden, het verkrijgen, houden, beheren en eventueel weer vervreemden van aandelen in andere vennootschappen, het verkrijgen, beheren, exploiteren, administreren en eventueel weer vervreemden van onroerende zaken en alle andere voorkomende zaken en vermogensrechten, oktrooien, merken, vergunningen en dergelijke belangen en het verrichten van al hetgeen op enigerlei wijze daarmee verband houdt; de vennootschap kan het bestuur voeren over vennootschappen en andere lichamen, alsook deze financieren, zekerheden daarvoor stellen of zich op enigerlei andere wijze daarbij interesseren, de mogelijkheid van fusie niet uitgesloten; de vennootschap is bevoegd tot het oprichten van- en aangesloten zijn bij een pensioenfonds of een ander dergelijk fonds ten behoeve van personen, in dienst of in dienst geweest van de vennootschap of van met de vennootschap gelieerde andere vennootschappen.

Openingstijden Nabuurs Beheer B.V. Kokerbijl 25 in Haps

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Nabuurs Warehouses B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Kokerbijl 25 is de Nabuurs Warehouses B.V. aan de Kokerbijl 25.

Bedrijven in de buurt van Nabuurs Beheer B.V. Kokerbijl 25 in Haps

Meer holdings in Haps

Onze bezoekers over Nabuurs Beheer B.V. in Haps