Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


idverde Advies B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van idverde Advies B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van idverde Advies B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 046-4360850 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over idverde Advies B.V.

A. Het in de ruimste zin van het woord adviseren en het voeren van directie op het gebied van civieltechniek, cultuurtechniek en milieutechniek, inrichtings-, exploitatie-, beheers- en onderhoudsplanning van interieurbeplantingen, tuinen, bedrijfsterreinen, recreatieparken, gemeentelijke parken en plantsoenen, landschap bos- en natuurterreinen; B. Het beheer van landelijke eigendommen hetzij in eigen exploitatie hetzij in pacht, waarbij onder landelijke eigendommen wordt verstaan, landgoederen, buitenplaatsen, afzonderlijke boscomplexen, hoeven of losse landerijen, uiterwaarden en grienden, natuurreservaten, woeste gronden, recreatie-objecten, fruitteeltbedrijven en tuinderijen; C. De bemiddeling bij de aan- en verkoop of de huur/verhuur danwel het pachten/verpachten van de onder b omschreven eigendommen; D. Het deelnemen in of samenwerken met andere ondernemingen, welke een gelijk of soortgelijk doel beogen als de onderhavige vennootschap of waarvan het doel kan strekken tot bevordering van het hiervoor omschreven doel der vennootschap, een en ander in de ruimste zin des woords.

Openingstijden idverde Advies B.V. ECI 10 in Roermond

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Pepels Bouwkundig Advies Elsloo die het meest in de buurt ligt van de aan de ECI 10 is de Pepels Bouwkundig Advies Elsloo aan de Jurgensstraat 27.

Bedrijven in de buurt van idverde Advies B.V. ECI 10 in Roermond

Meer ingenieur in Roermond

Onze bezoekers over idverde Advies B.V. in Roermond