Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Coöperatie The Greenery UA

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Coöperatie The Greenery UA afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Coöperatie The Greenery UA of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 010-5291110 Telefoonnummer 2: 0180-655911 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Coöperatie The Greenery UA

De coöperatie heeft ten doel te voorzien in bepaalde stoffelijke behoeften van haar leden door het behartigen van de belangen van haar leden inzake het tot waarde brengen van de door hen geteelde groenten, fruit, paddestoelen en overige tuinbouwproducten, krachtens overeenkomsten, anders dan van verzekering, met haar leden gesloten in het bedrijf dat zij te dien einde te hunnen behoeve uitoefent of doet uitoefenen. De coöperatie heeft voorts ten doel: te verzekeren dat de productie wordt gepland en aan de vraag wordt aangepast, met name wat omvang en kwaliteit betreft; de concentratie van het aanbod en het in de handel brengen van de producten van de leden te bevorderen; de productiekosten te drukken en de productieprijzen te reguleren; de landbouwpraktijk, de productietechnieken en het afvalbeheer milieuvriendelijker te maken, om met name de kwaliteit van water, bodem en landschap te beschermen en de biodiversiteit te behouden en/of bevorderen.

Openingstijden Coöperatie The Greenery UA Spoorwegemplacement 1 in Barendrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van J. Borg Snijheesters V.O.F. die het meest in de buurt ligt van de aan de Spoorwegemplacement 1 is de J. Borg Snijheesters V.O.F. aan de Noordeinde 4.

Bedrijven in de buurt van Coöperatie The Greenery UA Spoorwegemplacement 1 in Barendrecht

Meer veiling in Barendrecht

Onze bezoekers over Coöperatie The Greenery UA in Barendrecht