Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Liebregts Kappers Intercoiffure

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Liebregts Kappers Intercoiffure afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Liebregts Kappers Intercoiffure of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 040-2454787 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Liebregts Kappers Intercoiffure

Liebregts Kappers Intercoiffure is een kapperszaak gevestigd in Eindhoven. Liebregts Kappers Intercoiffure bestaat uit masterstylisten en topstylisten met een realistische kijk op de haarmode in combinatie met het haar type. Bij Liebregts Kappers Intercoiffure verkeerd u in goede handen. Er wordt bij Liebregts Kappers Intercoiffure niet alleen naar de laatste looks en trends op het gebied van de haarmode gekeken, er wordt getracht uw gehele persoonlijke schoonheid te benadrukken. Bij Liebregts Kappers kunt u tevens terecht voor verschillende kappersproducten alsmede de bevoegdheid voor het maat nemen en leveren van haarwerken en haar prothesen. Liebregts Kappers Intercoiffure streeft ernaar u met uw kapsel elke dag te laten genieten! Neem voor meer informatie gerust telefonisch contact op met Liebregts Kappers Intercoiffure gevestigd in Eindhoven.

Betaalmethoden

Openingstijden Liebregts Kappers Intercoiffure de Klerklaan 4 in Eindhoven

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Liebregts Hairstudio die het meest in de buurt ligt van de aan de de Klerklaan 4 is de Liebregts Hairstudio aan de De Klerklaan 4.

Bedrijven in de buurt van Liebregts Kappers Intercoiffure de Klerklaan 4 in Eindhoven

Meer kapper in Eindhoven

Onze bezoekers over Liebregts Kappers Intercoiffure in Eindhoven