Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Brabantteam B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 040-8433670 Mobiel: 06-23197931 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Brabantteam B.V.

Uitzendbureau Brabantteam B.V. in Geldrop draagt vakbekwame werknemers aan en begeleidt deze eveneens naar het allerhoogste niveau! Vooral voor benodigd personeel in de technieksector kunt u bij Brabantteam B.V. terecht. Brabantteam B.V. is altijd op zoek naar goed personeel voor de bouw, infra en metaal. Wij zijn uw uitzendbureau voor o.a. lassers, tegelzetters, bankwerkers, metselaars draaiers, vloerenleggers en timmerlui. Er wordt niet alleen naar het CV gekeken, maar ook naar de persoon en de cultuur van uw organisatie. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat er een juiste match ontstaat tussen werkgever en werknemer! Brabantteam B.V. werkt ook volgens een payrolling concept. Wanneer u een werknemer nodig hebt, kunt u die zelf werven en selecteren. Brabantteam B.V. zal hier opereren als werkgever en regelt verder alle administratie! Interesse om te werken voor Uitzendbureau Brabantteam B.V. in Geldrop of op zoek naar de perfecte werknemer als organisatie zijnde? Neem dan contact op met Brabantteam B.V.!

Betaalmethoden

Openingstijden Brabantteam B.V. Maluwe 21 in Geldrop

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Slim Werving & Selectie die het meest in de buurt ligt van de aan de Maluwe 21 is de Slim Werving & Selectie aan de Burg Michelsstraat 7.

Bedrijven in de buurt van Brabantteam B.V. Maluwe 21 in Geldrop

Meer arbeidsbureau in Geldrop

Onze bezoekers over Brabantteam B.V. in Geldrop