Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Lobas

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Lobas afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Lobas of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-28658707 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Lobas

Lobas Aktiviteiten is in Mei 2005 opgericht door Bastiaan van de Looy. Gestart is met de verhuur van springkussen, in Veldhoven en omgeving. In de loop van de jaren is ons assortiment al flink uitgebreid met onder andere opblaasbare poppen, hangtafels en een klim piramide. Lobas is dan ook een bedrijf dat continu opzoek is naar een nieuwe uitdaging zodat we altijd de nieuwste producten kunnen bieden. Lobas is ook het juiste adres voor buitensport activiteiten zoals kinderfeestjes, survival, zeskampspelen en kanovaren. Lobas is een bedrijf dat kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Heeft u vragen of speciale wensen of bent u gewoon nieuwsgierig, bel of mail ons gerust. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.

Betaalmethoden

Openingstijden Lobas Rapportstraat 47 in Veldhoven

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Power 4 You die het meest in de buurt ligt van de aan de Rapportstraat 47 is de Power 4 You aan de Fijenhof 2.

Bedrijven in de buurt van Lobas Rapportstraat 47 in Veldhoven

Meer evenementenverzorging in Veldhoven

Onze bezoekers over Lobas in Veldhoven