Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Verbruggen Timmerfabriek

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 073-5470127 Mobiel: 06-22908854 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Verbruggen Timmerfabriek

Verbruggen Timmerfabriek is een ambachtelijk timmerbedrijf, gevestigd in Schijndel. Verbruggen Timmerfabriek heeft vele disciplines en beschikt over een uitgebreid en modern machinepark. Verbruggen Timmerfabriek in Schijndel maakt o.a. kozijnen, ramen, deuren, trappen, interieurs en ander machinaal werk voor zowel particulieren als aannemers. Verbruggen Timmerfabriek is gespecialiseerd in zowel modern als monumentaal werk. Ook voor verbouwingen kunt u bij Verbruggen Timmerfabriek terecht. Om optimale kwaliteit te garanderen, worden alle timmerwerken door Verbruggen Timmerfabriek zelf geplaatst. Kijk voor meer informatie op www.verbruggentimmerfabriek.nl of neem via e-mail of telefoon contact op met Verbruggen Timmerfabriek.

Betaalmethoden

Openingstijden Verbruggen Timmerfabriek Heidebloemstraat 33 in Schijndel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Houtindustrie Schijndel B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Heidebloemstraat 33 is de Houtindustrie Schijndel B.V. aan de Nieuwe Molenheide 20.

Bedrijven in de buurt van Verbruggen Timmerfabriek Heidebloemstraat 33 in Schijndel

Meer houtbewerking in Schijndel

Onze bezoekers over Verbruggen Timmerfabriek in Schijndel