Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Gitaarschool Jan Vlemmings

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-22856348 Telefoonnummer: 0492-468847 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Gitaarschool Jan Vlemmings

Gitaarschool Jan Vlemmings uit Beek en Donk is een muziekschool geleid door Jan Vlemmings met meer dan 40 jaar ervaring. Hij heeft zich door middel van zelfstudie meester gemaakt van vele verscheidene stijlen. Zijn theoretische kennis heeft hij opgedaan tijdens een opleiding aan het Helmondse avondcollege Gitaarleraar: De genoemde kennis en ervaringen geeft hij sinds zo’n jaar of 15 met veel enthousiasme en plezier door aan zijn gitaarleerlingen. Ook is Jan Vlemming zelf bezig met optreden. Optreden doet hij regelmatig met verschillende bands, duo s en projecten. Als je een optrede bij wil wonen kun je verder op deze site zien waar en wanneer Jan zoal optreedt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gitaarschool Jan Vlemmings.

Betaalmethoden

Openingstijden Gitaarschool Jan Vlemmings Kerkstraat 14 in Beek en Donk

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Pianolespraktijk René van de Laar die het meest in de buurt ligt van de aan de Kerkstraat 14 is de Pianolespraktijk René van de Laar aan de Koudemaas 15.

Bedrijven in de buurt van Gitaarschool Jan Vlemmings Kerkstraat 14 in Beek en Donk

Meer cultureel onderwijs in Beek en Donk

Onze bezoekers over Gitaarschool Jan Vlemmings in Beek en Donk