Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kolluks Hofke (Fam. Nass)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Kolluks Hofke (Fam. Nass) afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kolluks Hofke (Fam. Nass) of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-31196049 Telefoonnummer: 0412-401641 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kolluks Hofke (Fam. Nass)

Kolluks Hofke in Koolwijk is een educatieve leef- en beleefboerderij. Wij zijn verder een melkveehouderij. Daarnaast doen wij aan educatieve farm-cooking en ijsbereiding. Bij Kolluks Hofke vindt u daarnaast een mooi boerenerfterras. Wij bieden daarnaast allerlei leuke activiteiten op de biologische boerderij. Op onze boerderij hebben wij ongeveer 85 melkkoeien, 60 kalfjes/jongvee en 3 legkippen aanwezig. Dit zijn de landbouwdieren die wij houden voor de productie van ons voedsel, namelijk de melk, het vlees en de eieren. Mocht u nog vragen hebben, of meer informatie over ons willen, neem dan gerust even contact met ons op!

Openingstijden Kolluks Hofke (Fam. Nass) Koolwijksestraat 18 in Herpen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Mts. de Looijer Timmers die het meest in de buurt ligt van de aan de Koolwijksestraat 18 is de Mts. de Looijer Timmers aan de Koolwijksestraat 19.

Bedrijven in de buurt van Kolluks Hofke (Fam. Nass) Koolwijksestraat 18 in Herpen

Meer veeteelt in Herpen

Onze bezoekers over Kolluks Hofke (Fam. Nass) in Herpen