Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Timmerwinkel 't Splinterke

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0416-273450 Mobiel: 06-44732032 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Wanneer u bij de dam komt helemaal naar achteren op het terrein rijden, tot u bij een oranje VW bus komt. Daar kunt u op het terrein parkeren en de werkplaats bezoeken!

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Timmerwinkel 't Splinterke

Bij Timmerwinkel 't Splinterke in Kaatsheuvel bent u aan het juiste adres voor gespecialiseerd timmerwerk! 't Splinterke draagt zorg voor de restauratie en het vervaardigen van uw meubels, waardoor ze er weer naar uw wens uit komen te zien. Ook voor mooie eikenhouten meubels moet u bij Timmerwinkel 't Splinterke zijn! 't Splinterke biedt u kwaliteit en service, waarbij in overleg veel mogelijk is op meubel gebied. Bent u geïnteresseerd in waar vakmanschap? Neem dan contact op met Timmerwinkel 't Splinterke in Kaatsheuvel! Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar, en op werkdagen kunt u geheel vrijblijvend de werkplaats bezoeken.

Openingstijden Timmerwinkel 't Splinterke Veerweg 32-B in Kaatsheuvel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Kasa Hondenboetiek die het meest in de buurt ligt van de aan de Veerweg 32 is de Kasa Hondenboetiek aan de Veerweg 19.

Bedrijven in de buurt van Timmerwinkel 't Splinterke Veerweg 32-B in Kaatsheuvel

Meer meubels in Kaatsheuvel

Onze bezoekers over Timmerwinkel 't Splinterke in Kaatsheuvel