Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Advocatenkantoor Assouiki

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Faxnummer: 084-7225995 Telefoonnummer: 013-5820300 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Advocatenkantoor Assouiki

Advocatenkantoor Assouiki verleent aan zowel particulieren als bedrijven advies en juridische bijstand in strafzaken. Mevrouw mr. N. Assouiki is gespecialiseerd in het strafrecht en verleent rechtsbijstand op diverse strafrechtsgebieden, zoals het commune strafrecht, verkeersstrafrecht, jeugdstrafrecht, economisch strafrecht en in het bijzonder in drugszaken, fraudezaken, en ter zake kapitale delicten, geweldsdelicten, zedendelicten, vermogensdelicten, en alle andere vlakken die door het strafrecht worden geraakt. Wordt u verdacht van een strafbaar feit, bent u vervolgd, dient u voor te komen bij de Strafrechter, dan staan we u graag bij. We komen eveneens op voor slachtoffers die zich als benadeelde partijen voor verhaal van hun schade en indiening van hun eventuele vorderingen in een strafproces wensen te voegen. Advocatenkantoor Assouikibiedt – op telefonische afspraak – een gratis kennismakingsgesprek aan voor nieuwe klanten. We helpen u graag verder!

Openingstijden Advocatenkantoor Assouiki Bisschop Zwijsenstraat 25 25 in Tilburg

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vong Advocaat die het meest in de buurt ligt van de aan de Bisschop Zwijsenstraat 25 25 is de Vong Advocaat aan de Ericssonstraat 2.

Bedrijven in de buurt van Advocatenkantoor Assouiki Bisschop Zwijsenstraat 25 25 in Tilburg

Meer advocaat in Tilburg

Onze bezoekers over Advocatenkantoor Assouiki in Tilburg