Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Handelsonderneming Teuwen B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Handelsonderneming Teuwen B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Handelsonderneming Teuwen B.V. of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-12448229 Mobiel 2: 06-53178072 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Handelsonderneming Teuwen B.V.

A. De produktie, de im- en export van en de groothandel in lederwaren, lederen kleding, lederen handschonenen en aanverwante artikelen (dit alles ook indien vervaardigd uit textiel en ledervervangende matierialen), alsmede de im- en export van en de groothandel in huiden, een en ander zowel voor eigen rekening als in commissie B. Het voeren van agenturen in gemelde artikelen C. Het oprichten van, het deelnemen in en het voeren van beheer over anderen ondernemingen alles in de ruimste zin genomen, tevens alle daarmee verband houdende werkzaamheden zoals handelsbemiddeling & transportorganisatie. Beroepsgoederenvervoer en vervoer voor derden tegen betaling.

Openingstijden Handelsonderneming Teuwen B.V. Peperstraat 8 in Kaatsheuvel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Antoon Pooters Holding B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Peperstraat 8 is de Antoon Pooters Holding B.V. aan de Peperstraat 18.

Bedrijven in de buurt van Handelsonderneming Teuwen B.V. Peperstraat 8 in Kaatsheuvel

Meer holdings in Kaatsheuvel

Onze bezoekers over Handelsonderneming Teuwen B.V. in Kaatsheuvel