Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


I.b.stukadoorsbedrijf

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-81796552 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: https://ibstukadoorsbedrijf.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Bedrijfsprofielen

Social media

Over I.b.stukadoorsbedrijf

IB Stukadoors is een professioneel stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van pleisterwerk op wanden en plafonds in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Naast pleisterwerk bieden zij ook andere stukadoorsdiensten aan zoals sierpleister, spachtelputz en lijstwerk, en kunnen ze uw wanden en plafonds voorzien van sauswerk in de kleur van uw keuze. Bij IB Stukadoors staan kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke aanpak centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan goede communicatie en komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Foto's I.b.stukadoorsbedrijf

Betaalmethoden

Openingstijden I.b.stukadoorsbedrijf Van Gochstraat 11 in Gorinchem

IB Stukadoors is een professioneel stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van pleisterwerk op wanden en plafonds in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Naast pleisterwerk bieden zij ook andere stukadoorsdiensten aan zoals sierpleister, spachtelputz en lijstwerk, en kunnen ze uw wanden en plafonds voorzien van sauswerk in de kleur van uw keuze.

Bij IB Stukadoors staan kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke aanpak centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan goede communicatie en komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Onze bezoekers over I.b.stukadoorsbedrijf in Gorinchem