Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


F. Janssens Metaalwerken B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-51260894 Telefoonnummer: 0165-534855 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.metaalwerken.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over F. Janssens Metaalwerken B.V.

F. Janssens Metaalwerken B.V. is gevestigd in Roosendaal. Wij zijn een metaalbewerkend bedrijf en houden ons bezig met constructie en montagewerken. Wij staan vooral bekend van het fabriceren en monteren van klein constructiewerk, trappen, balustrades, ramen, deuren, rvs leuningen, onderhoud en restauratiewerkzaamheden. De 8 enthousiaste medewerkers van F. Janssens Metaalwerken B.V. verrichten constructie- en montagewerken voor aannemingsbedrijven, particulieren en industriële bedrijven.

Betaalmethoden

Openingstijden F. Janssens Metaalwerken B.V. Hogerwerf 6 in Roosendaal

F. Janssens Metaalwerken B.V. is gevestigd in Roosendaal. Wij zijn een metaalbewerkend bedrijf en houden ons bezig met constructie en montagewerken.

Wij staan vooral bekend van het fabriceren en monteren van klein constructiewerk, trappen, balustrades, ramen, deuren, rvs leuningen, onderhoud en restauratiewerkzaamheden.

De 8 enthousiaste medewerkers van F. Janssens Metaalwerken B.V. verrichten constructie- en montagewerken voor aannemingsbedrijven, particulieren en industriële bedrijven.

Bedrijven in de buurt van F. Janssens Metaalwerken B.V. Hogerwerf 6 in Roosendaal

Meer staalconstructies in Roosendaal

Onze bezoekers over F. Janssens Metaalwerken B.V. in Roosendaal