Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Fissler Nederland B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Fissler Nederland B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Fissler Nederland B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0165-317563 Telefoonnummer 2: 0164-243050 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Fissler Nederland B.V.

De vennootschap heeft ten doel de import vanen de groothandel in huishoudelijke artikelen, roestvrijstalen en aluminium kookpannen, steelpannen, braadpannen, snelkookpannen, snelbraadpannen, waterkokers, melkkokers, fluitketels, waterketels, grootkeukenartikelen en andere soortgelijke roerende goederen, alles in de meest uitgebreide zin genomen, alsmede het overnemen en financieren van- en het deelnemen in-, zomede het zich interesseren bij ondernemingen met gelijk, soortgelijk of aanverwant doel.

Openingstijden Fissler Nederland B.V. Spijperstraat 1 in Oud Gastel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Kemrent B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Spijperstraat 1 is de Kemrent B.V. aan de Buitendreef 14.

Bedrijven in de buurt van Fissler Nederland B.V. Spijperstraat 1 in Oud Gastel

Meer groothandel in Oud Gastel

Onze bezoekers over Fissler Nederland B.V. in Oud Gastel