Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Ruissen Install.- en Koeltechniek B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Ruissen Install.- en Koeltechniek B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Ruissen Install.- en Koeltechniek B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0164-673300 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Ruissen Install.- en Koeltechniek B.V.

Koeltechnisch bedrijf: het aanleggen, wijzigen en herstellen van koelinstallaties, het ontwerpen en construeren van koelinstallaties en warmte-pompinstallaties voor centrale verwarming en luchtbehandeling en airconditioning, alsmede de import en export van materialen die betrekking hebben op voormelde werkzaamheden. Het uitoefenen van een elektrotechnisch installateurs- en reparateursbedrijf, alsmede de im- en export van materialen die betrekking hebben op de uitoefening hiervan. Elektrotechnisch bedrijf: het nieuw aanbrengen, renoveren en uitbreiden van zowel zwak- als sterkstroominstallatie in zowel nieuw- als verbouw in zowel particuliere als bedrijfsmatige panden. Loodgietersbedrijf: het zowel in nieuw als in renovatie aanbrengen en wijzigen van water-, gas- en rioleringsinstallaties, als ook het plaatsen van alle toebehorende onderdelen zoals sanitair, warmtapwaterbereiders, ontharders-, ontkalkers- en gasvoerende installatie-onderdelen cq componenten, zowel particuliere als bedrijfsmatige installaties. Centrale verwarmingsbedrijf: Het zowel in nieuwbouw als in renovatie aanbrengen en wijzigen van verwarmingsinstallaties, zowel lucht- als watergevoerd werkend op alle mogelijke brandstoffen, zoals gas, olie, electra en vaste brandstoffen, zowel particuliere als bedrijfsmatige installaties. Dakbedekkingsbedrijf: Het zowel in nieuwbouw als renovatie aanbrengen en renoveren van dakbekledingen, zowel kunststof, zinkmetaal als bitumen.

Openingstijden Ruissen Install.- en Koeltechniek B.V. Molenbosstraat 11 in Ossendrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Aannemersbedrijf Fons van der Venne B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Molenbosstraat 11 is de Aannemersbedrijf Fons van der Venne B.V. aan de Mutsestraat 2.

Bedrijven in de buurt van Ruissen Install.- en Koeltechniek B.V. Molenbosstraat 11 in Ossendrecht

Meer centrale verwarming in Ossendrecht

Onze bezoekers over Ruissen Install.- en Koeltechniek B.V. in Ossendrecht