Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


HT Technology

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van HT Technology afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van HT Technology of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 076-5217210 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over HT Technology

Trefwoorden: project-management, technisch-, financiƫle audit, turn arounds, interim management. De doelstelling van ht technology (htt) is door middel van project management beleidsmatig en/of operationeel, technische projecten te begeleiden. Daarbij wordt bijzondere aandacht besteed aan haalbaarheid, vernieuwing, marktwensen en de financiƫle cijfers. Wij werken nationaal zowel als internationaal. De direktie van htt is getraind in project- en algemeen management en turn arounds. Door internationale projecten is onder andere een goed begrip ontwikkeld voor de cultuur van zowel het midden- en verre oosten als noord amerika. Op basis van ervaring in bedrijfskunde en techniek wordt een praktijkgerichte combinatie van deze disciplines geboden. Diensten: -technische problemen herkennen en oplossen. -begeleiding technische ontwikkelingen. -technisch-financiele audit. -vertalen van techniek naar commercieel produkt. -projectmatig coordineren en stimuleren van technische ontwikkelingen. -maken van strategisch stappenplan, sterkte zwakte analyse, marketingplan inclusief mogelijke financiering. -efficient uitvoeren van voorgestelde strategie binnen budget. -getraind oog om de structuur van de organisatie te doorzien. -redigeren van documenten en prospecti in Nederlands en engels. -begeleiding van subsidieverwerving.

Openingstijden HT Technology Parkstraat 35 in Breda

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van MULTUSplus die het meest in de buurt ligt van de aan de Parkstraat 35 is de MULTUSplus aan de Parkstraat 16.

Bedrijven in de buurt van HT Technology Parkstraat 35 in Breda

Meer organisatieadvies in Breda

Onze bezoekers over HT Technology in Breda