Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Hondenservice Joyce

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-28484008 Telefoonnummer: 076-5205576 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren voor de deur.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Hondenservice Joyce

Hondentrimsalon en Kattentrimsalon Joyce in Breda is sinds 1997 het adres om uw hond, maar ook uw kat, konijn en cavia vakkundig te laten verzorgen. Er wordt volgens de rasstandaard gewerkt, waarbij het welzijn van het dier voorop staat. Is het bijvoorbeeld beter om het haar korter te maken omdat het dier regelmatig naar het bos gaat, of omdat de eigenaar niet veel tijd voor vachtverzorging heeft, dan wordt hier uiteraard, in overleg, rekening mee gehouden. Regelmatig worden er bijscholingen en specialisaties gevolgd zodat uw dier optimaal en volgens de laatste inzichten wordt getrimd. Hondentrimsalon en Kattentrimsalon Joyce is in bezit van het vakdiploma honden toiletteren en daarmee aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf, ABHB en de Dibevo.

Betaalmethoden

Openingstijden Hondenservice Joyce Dr. Struyckenstraat 89 in Breda

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Huisdierservice Furry Tails die het meest in de buurt ligt van de aan de Dr. Struyckenstraat 89 is de Huisdierservice Furry Tails aan de Dr. Struyckenstraat 89.

Bedrijven in de buurt van Hondenservice Joyce Dr. Struyckenstraat 89 in Breda

Meer dienstverlening in Breda

Onze bezoekers over Hondenservice Joyce in Breda