Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


IM-Pact Opleidingen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-51370269 Telefoonnummer: 0118-624418 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over IM-Pact Opleidingen

Gespecialiseerd in NLP opleidingen en coaching, bieden wij trajecten om jezelf te herontdekken. Of het nu gaat om een verbetering van je communicatie, veranderingen in je manier van leven of omgaan met stress, in essentie is het een ontdekkingstocht naar jezelf. Daarvoor heb je alle ruimte en mogelijkheden nodig om je eigen gewoonten en talenten te onderzoeken. Wij begeleiden je met persoonlijke aandacht en plezier, zodat jij opnieuw jezelf kunt zijn. We zeggen dan ook vaak: NLP opent de weg naar Nieuw Levens Plezier ! IM-Pact Opleidingen, hèt instituut voor NLP Opleidingen, Persoonlijke ontwikkeling en coaching is gevestigd in Middelburg, Zeeland. Onze opleidingen geven wij in het hartje van Middelburg, in een mooie rustieke locatie waar alle ruimte, vrijheid en verbinding aanwezig is om jouw persoonlijke opleiding vorm te geven.

Betaalmethoden

Openingstijden IM-Pact Opleidingen Bergeendstraat 6 in Middelburg

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stichting voor Chr. V.g. Onderw. op Walcheren die het meest in de buurt ligt van de aan de Bergeendstraat 6 is de Stichting voor Chr. V.g. Onderw. op Walcheren aan de Griffioenstraat 17.

Bedrijven in de buurt van IM-Pact Opleidingen Bergeendstraat 6 in Middelburg

Meer beroepsonderwijs in Middelburg

Onze bezoekers over IM-Pact Opleidingen in Middelburg