Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kojo Engineering Holland B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Kojo Engineering Holland B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kojo Engineering Holland B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0118-411042 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kojo Engineering Holland B.V.

Een adviserend ingenieursbureau voor projectbegeleiding en engineering in de elektrotechniek, instrumentatie, industriële automatisering, werktuigbouwkunde, piping, bouwkunde en civiele techniek ten behoeve van de industrie, de overheid, de energiesector, woningbouwcoöperaties en de zorgsector. Onder het doel der vennootschap is mede-begrepen het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep verbonden, het beleggen van vermogenswaarden, het treffen van ouderdoms- en invaliditeitsvoorzieningen en het sluiten van kansovereenkomsten ten behoeve van werknemers van de vennootschap of één van haar groepsmaatschappijen casu quo hun nagelaten betrekkingen. Voorts heeft de vennootschap ten doel het verrichten van al hetgeen tot bovenstaande bevorderlijk kan zijn of daarmee verband houdt.

Openingstijden Kojo Engineering Holland B.V. Mercuriusweg 8 in Vlissingen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Unie-RGW die het meest in de buurt ligt van de aan de Mercuriusweg 8 is de Unie-RGW aan de Industrieweg 1.

Bedrijven in de buurt van Kojo Engineering Holland B.V. Mercuriusweg 8 in Vlissingen

Meer organisatieadvies in Vlissingen

Onze bezoekers over Kojo Engineering Holland B.V. in Vlissingen